Rixos Premium Dubrovnik

Rixos Premium Dubrovnik: осінній вікенд у серці Хорватії!

Rixos Premium Dubrovnik: вікенд у серці Хорватії! Як і будь-яка туристична країна, Хорватія цікава в будь-який час року. Жовтень - це чудовий час для реласку та екскурсійних поїздок по країні, адже подорожі більше не заважає виснажлива і втомлюються спека. Rixos Premium Dubrovnik - один з двох великих мережевих готелів в місті. Курорт, розташований на кручі в оточенні мальовничих природних красот Адріатики, оточений шлейфом чарівності багатої історії Дубровника.

Дізнатися більше
Dubrovnik

У ритмі літа в Sun Gardens Dubrovnik!

У ритмі літа в Sun Gardens Dubrovnik! Розкішний п'ятизірковий курорт Sun Gardens Dubrovnik в Хорватії пропонує гостям вишуканий вибір з 201 сучасного готельного номера і люкса, 207 розкішних резиденцій і вілли з 5 спальнями і приватним басейном. Готель знаходиться на березі моря, в 11 км від Старого міста Дубровника, внесеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Дізнатися більше
Хорватія

Дубровник - місто-фортеця на Адріатиці!

Дубровник - місто-фортеця на Адріатиці! Дубровник на півдні Хорватії славиться своїм чудовим старим містом, оточеним масивними кам'яними стінами XVI століття і Адріатичним морем. Місто занесене ЮНЕСКО в трійку найкрасивіших міст Європи. Вас чекає розкішна архітектура, запаморочливі пейзажі, доглянуті пляжі і затишні ресторани. Дубровник розтягнувся уздовж лінії Адріатичного моря на 6 км.

Дізнатися більше
Хорватія

Хорватія - кращі піщані пляжі лазурної Адріатики

Яскраве сонце, найчистіша морська вода, витончений комфорт, кращі піщані пляжі Адріатики, свіжий морський вітерець, сосни, дитячі голоси або тиша - це все ви знайдете в Хорватії. Заслуженої гордістю цієї невеликої країни є пляжі, розташовані як на материковій частині, так і на островах. Серед них є піщані і галькові, галасливі і відокремлені.

Дізнатися більше
Хорватія

Пула - морське місто на Адреатіческім узбережжі!

Пула - морське місто на Адреатіческім узбережжі! Найдавніше хорватське місто - хранитель артефактів, створених ще до нашої ери. Пула з багатовіковою історією знаходиться на південному кінці півострова Істрія в оточенні дубових і соснових лісів, прекрасних пляжів і дивовижного Адріатичного моря.

Дізнатися більше
  • 1
  • 2
  • 3