Богмало

Екзотичний пляж Богмало на Гоа!

Пляж розташувався на території рибальського селища Богмало, недалеко від міста Васко-да-Гама. Місцевий пляж з однойменною назвою має протяжність всього 600 метрів і оточений зеленими пагорбами з густо насадженої екзотичною рослинністю. Берег покритий великим золотистим піском, море чисте і спокійне. Незважаючи на багатолюдність, пляж Богмало виглядає дуже чисто, сміття практично немає.

Дізнатися більше
Чанд Баорі

Незвичайний колодязь Чанд Баорі в Індії!

Незвичайний колодязь Чанд Баорі ви знайдете в невеликому селі Абханері в 90 км на схід від міста Джайпур в північній частині Індії. Цей колодязь, як одна із стародавніх і привабливих пам'яток в Раджастані, має глибину 30 метрів і 3500 ступенів.

Дізнатися більше
Адамов Міст

Адамів Міст між Індією і Шрі-Ланкою!

А Ви знали, що Індію і Шрі-Ланку пов'язує Адамов Міст. Це сухопутна зв'язок, що представляє собою ланцюг острівців і мілин. З космосу добре видно, що цей вузький перешийок в давнину реально з'єднував Шрі-Ланку з континентом. Адамов міст можна побачити в протоці палицю, яка відділяє на 100 кілометрів Шрі-Ланку від материкової Індії.

Дізнатися більше
пляж Чандипур

Зникаючий пляж Чандипур в Індії!

А Ви знали, що в Індії є загадковий зникаючий пляж? Зникаючий пляж в північно-східній частині штату Одіші в східній частині Індії офіційної назви не має, але зазвичай його звуть пляж Чандипур і «Hide and Seek Beach». Найближчий населений пункт - селище Чандипур, в якій жителі часто називають це місце «Пляж, де зникає море».

Дізнатися більше