Вацлавська площа

Вацлавська площа - серце казкової Праги!

Вацлавська площа в Празі вважається центром місцевої міського життя. На площі цілодобово вирує життя, народ неспішно прогулюється по бульвару і відпочиває в численних кафе і ресторанах. По обидва боки бульвару розташовані численні готелі, ресторани, банки, офісні будівлі, а також магазини і бутіки.

Дізнатися більше
Ческі-Крумлов

Чеське містечко Ческі-Крумлов в південній Богемії!

У південній Богемії на березі річки Влтава знаходиться чеське містечко Ческі-Крумлов. Це невелике стародавнє місто, немов зійшло зі сторінок середньовічного роману про сміливих лицарів і прекрасних дам, знаходиться в 175 кілометрах від чеської столиці біля підніжжя мальовничих гір Шумава і химерно оточений блакитною стрічкою річки Влтава.

Дізнатися більше
Ческе-Будейовіце

Коропове змагання в місті Ческе-Будейовіце!

У Чехії з 21 по 23 листопада пройде традиційне «коропове змагання». Всіх відвідувачів чекають майстер-класи, конкурси пекарів, дегустації випічки і тістечок.

Дізнатися більше
Тепліце над Бечвою

Черпайте сили з надр землі в Тепліце над Бечвою!

Тепліце над Бечвою - це лікувальний курорт в лісистих краях, розташований на сході Чехії, недалеко від історичної метрополії Моравії - Оломоуца. Найбільшою гордістю курорту є місцеві джерела.

Дізнатися більше
Матейский ярмарок в Празі

Матейский ярмарок в Празі!

Веселощі, сміх, враження і пряничні серця до 22 квітня на відомої чеської ярмарки в Празі! У чеській столиці є давня традиція - щовесни проводити Матейский ярмарок, який проходить щорічно біля парку Стромовка.

Дізнатися більше