Hagia Sofia

Hagia Sofia Mansions Istanbul, Curio Collection by Hilton у самому серці Старого Стамбула!

Hagia Sofia Mansions Istanbul, Curio Collection by Hilton у самому серці Старого Стамбула! Готель у Стамбулі з видом на Айя Софію розташувався на берегах протоки Босфор, що омивається Чорним та Мармуровим морями, поєднуючи в собі Європу та Азію.

Дізнатися більше
Туреччина

Новорічний Стамбул: JW Marriott Bosphorus Istanbul!

Новорічний Стамбул: JW Marriott Bosphorus Istanbul! Зустрічай Новий рік у зимовому Стамбулі, коли пальми вкриті білим снігом, а вулиці та торгові центри прикрашені новорічними ілюмінаціями. Внести нотку пишноти у відпочинок та познайомитись зі східною розкішшю допоможе 5-зірковий JW Marriott Bosphorus Istanbul.

Дізнатися більше
Kaya Uludag

Не пропустіть зимові розваги у гірськолижній Туреччині!

Не пропустіть зимові розваги у гірськолижній Туреччині! Kaya Uludag 4*, розташований у другій зоні Улудага – найпопулярнішого гірськолижного курорту Туреччини, чекає на шанувальників зимових видів спорту.

Дізнатися більше
D Maris Bay

Тихий куточок розкоші: D Maris Bay на турецькому півострові Датча

Тихий куточок розкоші: D Maris Bay на турецькому півострові Датча. Нещодавно збудований п'ятизірковий готель розташований у спокійній бухті, в оточенні соснового лісу та гір, на південному заході Туреччини, у мальовничому місці, де Егейське море з'єднується із Середземним. До послуг гостей відкритий та критий басейни, спа-центр та 5 удостоєних «Блакитного прапора» приватних пляжів.

Дізнатися більше
Amanruya Bodrum

Гармонія і розкіш природи в Amanruya Bodrum

Гармонія і розкіш природи в Amanruya Bodrum. Лазурне Егейське море омиває приватний гальковий пляж Аманруї, а аромати стародавніх соснових лісів вирують в повітрі. Назва цього готелю перекладається як «тиха мрія», що повністю відображує атмосферу місця. Цей сільський курорт, розташований на безтурботному північному узбережжі півострова Бодрум серед оливкових гаїв і кипарисів, він являє собою відокремлене, затишне містечко.

Дізнатися більше
  • 1
  • 2
  • 3