Abaton Island Resort & Spa - розкіш і природа в гармонії!

Abaton Island Resort

Abaton Island Resort & Spa - розкіш і природа в гармонії! Елегантний готель Abaton Island Resort & Spa на острові Крит має приголомшливий вид на узбережжя Херсоніссос і Егейське море. Розкішний курорт відкрився в 2018 році. Готель має в своєму розпорядженні 152 номерами, люкси і вілли, 71 з яких оснащені власним басейном. До послуг гостей спа-центр Elemis, фітнес-центр і 364 метрів берегової лінії, включаючи 3 пляжі і природну лагуну.

Також готель має шість ресторанів і барів, серед них - Buddha Bar Beach, що пропонує обіди, вечері й напої на березі моря; стейк-хаус WOW Steak House; ресторан 'Bony Fish', де подають морепродукти та делікатеси Егейського моря; ресторан критської кухні Elemes, відкритий на сніданки та вечері; ресторан F-Zin Ivy League, відкритий на сніданки та вечері і пропонує страви місцевої та міжнародної кухні; а також лобі-бар Ladies & Gentlemen, де можна насолодитися кавою, аперитивами і коктейлями на протязі всього дня.

Вас чекають мерехтливі бірюзові води Егейського моря, бездоганний пейзажний басейн, приватний піщаний пляж і 364-метрова берегова лінія, а також інші ідеальні умови для відпочинку і релаксації.

 

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Греція #Егейськеморе #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv