У Бодрумі відкриється перший готель нової мережі METT Hotels & Resorts!

Бодрум

У Бодрумі відкриється перший готель нової мережі METT Hotels & Resorts! Готель METT Hotels & Resorts Bodrum почне приймати гостей з 21 березня 2021 року. Бодрум - улюблена багатьма мандрівниками локація для пляжного відпочинку, і новий готель точно стане тим самим, в який захочеться повертатися знову і знову. У готелі є абсолютно все, за що ми так любимо середземноморський стиль життя: безтурботна легкість буття, не позбавлена елегантності та шику.

Готель METT Hotels & Resorts Bodrum розташувався в затишній бухті Харемтам. До послуг гостей - 72 стильних номери, а також 33 унікальних варіанти розміщення, серед яких сьюти, лофти і вілли. На території курорту працюватимуть чотири ресторани зі стравами інтернаціональної кухні, два відкриті басейни, традиційний турецький хамам, spa-центр і фітнес-центр.

Новий бренд METT став частиною портфоліо найбільшої інвестиційної компанії в сфері розваг і стилю життя Sunset Hospitality Group. У найближчі два роки очікується відкриття відразу восьми готелів мережі: в Бодрумі, а також Монако, Тоскані, Дубаї, Марбельї і Марат, на Сардинії і Міконосе.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Турція #Бодрум #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv