Гейдельберзький замок і найбільша винна бочка в світі!

Гейдельберзький замок

Гейдельберзький замок і найбільша винна бочка в світі!

Замок розташувався на схилі гори Кенігштуль в східній частині міста Гейдельберг, в південно-західній частині сучасної Німеччини.

Гейдельберзький замок - основна резиденція правителів Курпфальц аж до кінця 17 століття. Він став одним із шедеврів середньовічної архітектури і найпопулярнішою пам'яткою міста. У його підвалі досі зберігається найбільша винна бочка на планеті.

Особливості та пам'ятки замку:

  • Рупрехтсбау - одна з найстаріших будівель в Гейдельберзькому замку. Зведена за часів Рупрехта III на початку 15 століття і довгий час вважалося, що історія Гейдельберзького замку почалася саме з цієї будівлі. Але в кінці 19-го століття були знайдені фрагменти романської і ранньої готичної архітектури, що відносить будівництво замку до 13 століття.
  • Фрідріхсбау - перший палац замку, на першому поверсі якого знаходиться невелика церква, яка до сих пір добре збереглася. Верхні поверхи будівлі використовувалися як житлова площа.
  • Райський сад - красиві фонтани, прекрасні алеї і багато дерев, деякі з яких були вельми рідкісні для місцевого клімату.
  • У підвалі замку зберігається величезний дерев'яний бочонок. Це найбільша винна бочка на планеті і один з найцікавіших об'єктів замку. Її обсяг 219000 літрів, а в 18 столітті, коли його створили, обсяг був ще більше. Цей колосальний бочонок зробили в 1751 році за розпорядженням Карла Теодора.

У старовинній частині замку, часів короля Рупрехта, ви побачите камін епохи Відродження. Тут же розташовані скульптури ангелів. Чималий інтерес представляє відреставрований будинок Фрідріха. Його фасад прикрашений безліччю статуй колишніх правителів.

Роза Вітрів - Подорожуємо вигідно!

Забронювати ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Німеччина #Гейдельбергский_замок #Гейдельберг #Кенігштуль #винна_бочка #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісце #авіаквитки #rozavitriv #travelolife