Jebel Hafit Desert в Абу-Дабі - парк під відкритим небом!

Jebel Hafit Desert

Jebel Hafit Desert в Абу-Дабі - парк під відкритим небом! Парк у підніжжя гори Джебель-Хафит поєднує в собі риси археологічної та історичної пам'ятки. Гостей чекають можливості для веселого і активного відпочинку на відкритому повітрі, включаючи катання на велосипедах, піші прогулянки з екскурсоводом, кілька варіантів для проживання, кемпінг, а також тури на джипах.

Парк розташований в 20 км на південь від міста Аль-Айн на східному схилі гори Джебель Хафит. Він був створений з ініціативи Департаменту культури і туризму Абу-Дабі для пригодницького туризму під відкритим небом. Парк є частиною першого туристичного об'єкта в ОАЕ, який внесено до Списку всесвітньої культурної спадщини ЮНЕСКО, на території якого знаходяться Численні унікальні археологічні пам'ятки, деякі з них датуються 8000 років.

Відвідувачі парку під час відпочинку також зможуть просто насолоджуватися його прекрасними видами, самостійно прогулюючись по туристичному маршруту і орієнтуючись за встановленими знаками. В Аль-Айні знаходяться одні з найцінніших і унікальних пам'яток, як в регіоні, так і в усьому світі.

Пориньте в багату історію і неймовірні пейзажі в унікальному парку Джебель-Хафит в Аль-Айні.