Мармуровий водоспад в Італії!

Мармуровий водоспад

А Ви знали, що в Італії є Мармуровий водоспад? Це найвищий штучний водоспад в світі, його загальна висота 165 метрів. Каската делле мармуру знаходиться в регіоні Умбрія в семи кілометрах від італійського міста Терні. Він розташований на річці Веліно, там, де потоки з гуркотом спрямовуються в ущелині Нера.

Мармуровий водоспад має три каскаду різної висоти, найвищий з них становить 83 метри. До одного з каскадів в скелі прорубаний тунель, його за легендою називають «Тунель кохання» і веде він до «Балкон любові», який знаходиться прямо під вигином водоспаду.

Проїжджаючи поруч, пропустити це місце неможливо, так як його добре видно з дороги і якщо прислухатися чутно. Пам'ятка обладнана оглядовими майданчиками біля підніжжя водоспаду і в його верхній частині, а територія навколо є національним парком.

Каската делле Мармора працює не цілодобово, а всього лише кілька годин в день за затвердженим графіком. Основну частину часу вода відводиться для потреб гідроелектростанції, побудованої в 1929 році.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Мраморний_водоспад #КаскатаделлеМарморе #Терні #Умбрія #водоспад #CascataDelleMarmore #WaterfallMarmore #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісце #rozavitriv