Новий готель Casa Cook Samos, Греція до літнього сезону 2022 року!

Casa Cook Samos

Новий готель Casa Cook Samos, Греція до літнього сезону 2022 року! Новий готель Casa Cook Samos відкриється до літнього сезону у травні 2022 року, поповнивши колекцію популярних бутік-готелів відомого бренду. Новий курортний готель категорії adults only знаходиться на чудовому грецькому острові Самос, в одному з наймальовничіших місць острова з видом на безкраї пляжі північно-східної частини Егейського моря.

На гостей чекає 128 номерів, запропонують невимушеність та особливу атмосферу непомітної розкоші в оточенні унікальних природних ландшафтів. Casa Cook Samos поблизу стародавньої столиці острова Піфагоріо працювали архітектори афінського бюро Block722. Автори проекту інтегрували сучасний та технологічний дизайн у простір, що втілює концепт грецького села із традиційними будинками «камаресами», характерними для острова.

У центрі курорту створені спільні зони з численними басейнами та майданчиками, які є основним місцем зустрічей та спілкування. А замість міської площі «платія» – фойє та зона реєстрації. Акцент зроблений на єднанні простору та плавному переході з внутрішньої зони готелю в затінені куточки на вулиці, де можна сховатися від сонця та розслабитися.