Острів Сумба і розкішний Lelewatu Resort Sumba!

Lelewatu Resort Sumba

Острів Сумба і розкішний Lelewatu Resort Sumba! Сумба в двох годинах польоту від Балі - це індонезійська секрет з мальовничим горбистим рельєфом. Острів перевищує площу Балі вдвічі, але населений в шість разів менше, відкрити його дозволить неймовірний Lelewatu Resort Sumba. Курортний готель Lelewatu Sumba в місті Ватукарере - розкішний курорт з елементами сумбанскої спадщини в оточенні незайманої природи з захоплюючими видами, зручностями світового класу і неперевершеним індивідуальним обслуговуванням.

Курортний готель Lelewatu, розташований на скелі з видом на величний Індійський океан в Західній Сумбе, дійсно переопределяет поняття розкоші. Він просто ідеальний для такого місця: він займає 10 гектарів заповідної зони з джунглями з одного боку і океаном з іншого, а всі вілли виконані в традиційному стилі острівного селища.

Вас чекає самобутня культура острова, незвичайна природа, автентична кухня та Magara Spa, де використовуються місцеві інгредієнти. Додайте до цього приголомшливе купання: курорт оточують цілих дев'ять пляжів. Насолоджуйтеся також апетитною безліччю солодких і солоних страв під час післяобіднього чаю в лаундж La Humba на скелі.

Лелевату спроектований як щось більше, ніж розкішний курорт. Це данина спадщини Сумби, неймовірному острову в оточенні пишних тропічних лісів на площі понад десяти гектарів спокою, і тиха чарівність прекрасної скелі з видом на Індійський океан.

Подаруйте собі ідеальний розкішний відпочинок серед незайманої природи в Lelewatu Resort Sumba.