Перший польський готель мережі Four Points by Sheraton у Варшаві!

Four Points By Sheraton Warsaw Mokotow

Перший польський готель мережі Four Points by Sheraton відкрився в центрі Варшави. Новий готель Four Points By Sheraton Warsaw Mokotow в самому серці ділового району Варшави має 190 дизайнерських номерів.

Елементи вантажного дизайну гармонійно доповнені сучасними технологіями, номери оснащені кондиціонером, письмовим столом і шафою для одягу. У числі зручностей телевізор з плоским екраном і безкоштовний високошвидкісний Wi-Fi, а також власна ванна кімната з душем.

Інтер'єр виконаний відповідно до стандартів сертифікації LEED і натхненний роботами відомих польських художників 1950-х і 1960-х років. В деталях оформлення відбивається історія Польщі в чорно-білих фотографіях, автентичних керамічних виробах від Любомира Томашевського, скляних фігурах від Збігнєва Хорбові і меблів від Романа Модзелевского і Юзефа Черовского.

Готель зручно розташувався в чотирьох кілометрах від аеропорту і в семи кілометрах від центру міста.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Польща #Варшава #FourPointsbySheraton #новіготелі #туривВаршаву #відпочиноквПольщі #готеліВаршави #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv