Пляж Кроликів в Італії!

Пляж Кроликів

А Ви знали, що в Італії є Пляж Кроликів? Італійський пляж з незвичайною назвою Spiaggia dei Conigli (пляж Кроликів) пов'язаний з островом Лампедуза, і в 205 кілометрах від Сицилії. Пляж-острів є одним з найкрасивіших в Італії, райським оазисом, полонить своїм інтенсивним ароматом Середземномор'я. Він належить до архіпелагу Пелагські островів і має площу всього 4,4 га.

Пляж кроликів - куточок заповідного узбережжя острова Лампедуза, який не раз очолював італійські та світові рейтинги кращих пляжів. За однією з версії про походження назви виходить, що давним-давно в цій місцевості мешкала велика колонія кроликів, територія якої згодом пішла під воду.

Приїжджаючи сюди регулярно, деякі мандрівники, запевняють, що тут можна насолодитися різноманіттям красот і намилуватися рідкісними морськими черепахами, які бувають тут у великій кількості, особливо в період розмноження.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Сицилія #Італія #Лампедуза #пляжКроликів #туривІталію #відпочинокнаСицілії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv