Протарас на південно-східне узбережжя Кіпру

Кіпр

Південно-східне узбережжя Кіпру широко відомо курортним селищем Протарас. У його володіннях розташовані чотири відмінних пляжі:

  • Голден Кост, нагороджений «Блакитним прапором» Євросоюзу, простягнувся береговою лінією на 400 метрів. Тиха бухта, дрібний і м'який як пух золотистий пісок, з мілководдям і рівним дном на ділянках оснащених шезлонгами - найкраще місце для дитячого морського відпочинку. Комфортні умови для умиротворення релаксу створені цілісним комплексом зручностей. За безпекою на воді стежить бригада рятувальників. Для активного дозвілля все необхідне оснащення орендують в пункті прокату.
  • Фіг Три Бей - муніципальний пляж, що розкинувся в центральному районі Протараса в акваторії затоки фігового дерева, визнаний одним з кращих на узбережжі Кіпру. Тільки тут берегова смуга всіяна м'яким піском яскраво-жовтого кольору. За чистоту, екологію та комфортні умови, створені відпочиваючим облаштованими входами, безкоштовними душовими кабінками з прісною водою, туалетами та іншими зручностями він став володарем сертифікату «Блакитний прапор».
  • Коннос - відокремлений Konnos Bay розташовується в 2-х км від Протараса на березі заповідного парку Каво Греко біля підніжжя скелястих гір, вкритих хвойним лісом. До моря треба спуститися з плато по облаштованій з оглядовими майданчиками і лавками пішохідній доріжці, прокладеній серед дерев, що ростуть. Берегова смуга, комфортна для купання і засмаги простягнулася на 200 м в довжину і 40 м в глибину і покрита світло-сірим м'яким піском. Море біля берега мілководне з піщаним входом, плавно набирає глибину.
  • Сирена Бей - це повний романтики мальовничий куточок кіпрського узбережжя в тихій бухті, захищеній від вітрів в районі Агія Тріада Протараса. Відрізок берега Sirena Bay, що становить всього 50 м в довжину і 5 м в ширину, оточений пишними тропічними деревами, що дають тінь. Він покритий жовтим піском з золотистим відливом, що створює в поєднанні зі спокійним блакитним морем дивовижний краєвид. Сирена Бей має плавний і піщаний вхід в море. Привабливість Sirena Bay складається в умиротвореній самоті і насолоді чарівною красою узбережжя.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Кіпр #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv