Rocco Forte відкриває готель на мальовничому острові Сицилія!

Rocco Forte Villa Igiea

Мережа готелів Rocco Forte Hotels 1 червня 2020 року відкриє Villa Igiea, історичний палаццо в стилі модерн з видом на затоку Палермо на Сицилії. Італійський архітектор-модерніст Ернесто Базіле відновив будинок приватної вілли і перетворив його в розкішний готель. Готель, побудований в 1900 році, нагадує розкішний замок з видом на море.

Villa Igiea була найвідомішим місцем відпочинку на Сицилії, символом елегантності і гостинності - тут бували знамениті художники, голлівудські зірки і представники королівських сімей. Villa Igiea - сьомий готель в колекції Rocco Forte Hotels в Італії і другий на Сицилії. Дивовижний відреставрований палаццо прекрасно доповнить курорт Verdura Resort, розташований на узбережжі всього в 90 хвилинах їзди від Палермо.

Бренд-шеф Rocco Forte Hotels Фульвіо Пьеранджеліні розробить меню на основі автентичних місцевих страв. У гостей буде можливість повечеряти в великому дзеркальному салоні ресторану, де представники родини Флоріо колись брали королівських осіб, на романтичній терасі або біля басейну.

Спа-зона розміститься серед садів на морському узбережжі. Гостей чекають розслаблюючі процедури з використанням натхнених Сицилією косметичних засобів від Irene Forte Skincare

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Сицилія #RoccoForte #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv