Шарджа - культурна столиця ОАЕ

Шарджа

Шарджа має безліч визначних пам'яток, унікальних музеїв, галерей і театрів. Це третє за величиною місто в ОАЕ, розташоване поруч з Дубаєм і є практично його передмістям. Шарджа знаходиться відразу на двох узбережжях: Перської і Оманської затоки. Це затишне озеленене місто з довгою береговою лінією, піщаними пляжами, дивовижної краси лагуною і прекрасними парковими алеями.

Курорт Шарджа створений для тих, хто в пошуках відпочинку біля моря і екзотики все ж не любить віддалятися від цивілізації. Близькість до Дубаю дозволить скористатися його численними розвагами. У Шарджі люблять відпочивати сім'ї з дітьми, молодята, а також ті, хто втомився від метушливого міста і не хотів би їхати далеко від цивілізації.

Зима в Шарджі - приємна пору року. На термометрах тримається + 24-26 ° С. Вода в Перській затоці біля берегів ОАЕ ніколи не буває холодною. Навіть взимку температура моря становить + 18-19 ° С, а в грудні, після довгого періоду спеки, вода зберігає температуру + 24 ° С. У аквапарках і басейнах готелів вода завжди тепла.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https:www.rozavitriv.com

АВІАКВИТКИ: https:www.travelolife.com

#ОАЕ #Шарджа #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv