Спа-насолода в The Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso!

The Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso

Спа-насолода в The Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso! Курортний готель The Cascades Golf Resort, Spa & Thalasso в Єгипті має один із найбільших СПА-комплексів у світі. Не проґавте можливість побалувати себе унікальними процедурами в СПА-салоні Cascades SPA & Thalasso, адже вони сприяють оздоровленню та розслабленню.

СПА-салон Cascades SPA & Thalasso пропонує широкий спектр першокласних процедур та послуг, органічну продукцію для догляду за тілом, а також басейн таласо-тонічної гідротерапії, площею 750 м2. Він вміщує 830 м3 морської води, розділеної на кілька унікальних зон з водними струменями, течіями і протитечією, душами і бульбашковими ваннами. Кожна зона басейну призначена для регенерації та тонізування певної частини тіла. Гостям центру представлено 65 процедурних кабінетів та приміщень СПА, які розташовані на площі понад 7500м2.

Комплексні спа-процедури заспокоять і зарядять ваше тіло та розум. Це унікальна можливість поєднати все найприємніше та корисне у догляді за собою. Якщо ви хочете розслабитися, вилікуватися або схуднути, то ви обов'язково знайдете програму, яка припаде вам до смаку. Вже з першого відвідування ви зможете відчути як сходить напруга та знайти гармонію зі своїм тілом.

Отримайте задоволення від догляду за собою в The Cascades SPA & Thallaso!