Терме ді Сатурна - гарячі джерела в Тоскані!

Терми Сатурна

Терме ді Сатурна - гарячі джерела в Тоскані ...
Терми Сатурна - це група джерел, розташованих в муніципалітеті Манчіано, в декількох кілометрах від села Сатурна в Тоскані, в 170 км від Риму, поблизу манчіано, на пагорбах Маремми.

Термальні джерела з температурою майже 38 градусів сформували в цій місцевості унікальне місце з білими терасами і млиновими водоспадами. Температура мінеральної води в термах Сатурн надає небувале терапевтичний вплив на людський організм. До складу сірководневих джерел з двоокисом вуглецю входять також біоглея - водорості, які ростуть на дні водойм, і мінеральні солі. Потужність джерел вражає - понад 800 літрів в секунду.

Поєднання м'якого клімату протягом усього року, чистого повітря далеко від усіх промислових виробництв, наявність хвойних і дубових лісів в околицях і, звичайно ж, термальних джерел роблять місце затребуваним бальнеологічним курортом з безліччю спа-готелів. Крім того, відпочинок на термальних джерелах Сатурн можна вдало поєднувати з пляжним відпочинком на сусідніх морських курортах, які омиваються теплим Тірренським морем.

Згідно з легендою, терми Сатурна виникли в місці, де Юпітер, розгнівавшись на Сатурна, метнув в нього спис і ... промахнувся. По суті, води Сатурн - вулканічного походження. Достовірно відомо, що землі Сатурн були населені етрусками, які широко використовували води джерел в лікувальних цілях.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Тоскана #Сатурна #Терме_ді_Сатурнія #Терми_Сатурнії #відпочиноквІталії #туривІталію #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv