ТОП-12 курортів Греції на Егейському морі

Греція

ТОП-12 курортів Греції на Егейському морі. Курорти Греції на Егейському морі - ідеальні для якісного відпочинку, насолоджуючись сонячними променями, піщаними узбережжями і ласкавим морем. Вибрати для себе кращий грецький курорт на Егейському морі:

  1. Ханья - підходить для розваг і пляжного відпочинку. Узбережжя Ханьи називають царством золотого піску і найчистішого моря. Місцеві пляжі регулярно удостоюються престижної нагороди Блакитний прапор.
  2. Іракліон - вважається головним курортом Криту. Іракліон користується славою пляжного курорту і має багато пам'яток. Подивіться Кноський палац, Венеціанську фортецю, відвідайте місцеві музеї.
  3. Іксія - ідеальна локація для любителів активного відпочинку. Море дозволяє займатися водними видами спорту. Сюди з'їжджаються туристи, щоб насолодитися дайвінгом, серфінгом, риболовлею і катанням на катерах і яхтах.
  4. Яліссос - сюди, перш за все, з'їжджаються дайвери, серфери, віндсерфери. На узбережжі часто влаштовують змагання, для новачків відкриті школи з водних видів спорту.
  5. Кіотарі - на південному сході Родосу. Атмосфера спрямовує до романтики. Тут тихо і спокійно. Ідеальне місце для закоханих і молодят.
  6. Кос - це справжнє царство зелені і розслабляючого відпочинку.
  7. Кассандра - півострів популярний серед всіх категорій туристів, тут кожен знайде те, що припаде до душі.
  8. Міконос - улюблене місце богеми, тут панують шум і веселощі.
  9. Тіра - представляє історичну цінність. Тут зосереджені всі пам'ятники, які потрібно побачити хоча б раз в житті.
  10. Тасос - має приголомшливі види і чисті пляжі.
  11. Евбея - славний своїми джерелами з цілющою водою. Родон і сірководень, якими насичена вода джерел, застосовують для спа-процедур.
  12. Лемнос - має зразки унікальної архітектури, колоритні села і найчистіші пляжі.

 

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Греція #Егейськеморе #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv