У ритмі літа в Sun Gardens Dubrovnik!

Dubrovnik

У ритмі літа в Sun Gardens Dubrovnik! Розкішний п'ятизірковий курорт Sun Gardens Dubrovnik в Хорватії пропонує гостям вишуканий вибір з 201 сучасного готельного номера і люкса, 207 розкішних резиденцій і вілли з 5 спальнями і приватним басейном. Готель знаходиться на березі моря, в 11 км від Старого міста Дубровника, внесеного до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Тут вас чекає атмосфера традиційного далматинського селища і ідеальний відпочинок від повсякденного життя, дозволяючи парам і сім'ям розслабитися і відновити відносини в ідилічному оазисі з неперевершеним видом на море і кристально блакитну Адріатику. У розпорядженні гостей відокремлений пляж, оточений красивою незайманою природою, три відкритих басейни з прісною водою, СПА-центр світового класу, спортивний центр, безліч ресторанів і барів, дитячий клуб і торгова зона. Басейни на вибір - спеціальний сімейний басейн Sunset і басейн Lemonia з красивими водними елементами, спеціальний дитячий басейн і фантастичний бар або басейн Marina тільки для дорослих - ідеально відокремлений для пар, щоб розслабитися під хорватським сонцем.

У СПА-центрі площею 3000 кв.м гості можуть насолодитися СПА-ритуалами для обличчя, лікувальними процедурами для тіла або заспокійливим масажем, розробленим з урахуванням індивідуальних потреб. У СПА-центрі для вас обладнаний басейн з гідротерапією, індивідуальні процедурні кабінети, зона релаксації з прекрасним видом, розслабляючий 18-метровий басейн у формі лагуни, гідромасажна ванна для таласотерапії і кілька саун.

В Дубровник за гармонією і красою!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Хорватія #Дубровник #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv