Другий готель Rocco Forte з'явився в Римі!

Rocco Forte

Другий готель Rocco Forte з'явився в Римі! В кінці травня відкрився Hotel de la Ville, другий римський готель з колекції Rocco Forte Hotels. Він розташувався в палаццо XVIII століття над Іспанської сходами і зовсім недалеко від відомого готелю Hotel de Russie. Готель ідеально розташований всього кілька метрів до Віа Кондотті і відомих пам'яток.

У номерному фонді налічується 104 номери, включаючи 15 люксів, спроектованих Томмазо Зіффером у співпраці з Ольгою Поліцці. Дизайнери надихалися гран-туром XVIII століття, коли англійські і німецькі дворяни збирали твори мистецтва під час своїх освітніх поїздок в європейські міста. Ресторани і коктейль-бар під керівництвом шеф-кухаря Фульвіо Пьеранджеліні.

Внутрішній дворик Hotel de la Ville надійно схований від міського шуму і спроектований Джорджем Картером, який спеціалізується на створенні садів. Епоха гран-турів відтворена за допомогою обелісків, великої кількості зелені і чорно-золотих деталей в декорі. У спа-центрі працюють на ексклюзивній косметиці Irene Forte Skincare.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #готелі #готеліRoccoForte #Рим #туривготельRoccoForte #відпочиноквІталії #туривРим #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv