Замок Мірамаре в італійському Трієсті!

Замок Мірамаре

Оточений квітучим парком на скелястому мисі височить Замок Мірамаре! Класичний замок в дусі середньовіччя був історичною резиденцією Габсбургів. Він розташований стоїть на мисі Гріньян в затоки Трієста в 10 кілометрах від міста Трієст, в північно-східній частині Італії.

Castello di Miramare знаходиться в надзвичайно красивому і спокійному місці на березі затоки Адріатичного моря, в оточенні красивого парку зі звивистими доріжками, альтанками та ставками, а також фонтанів, скульптур і музею. Замок Мірамаре і його парк побудовані за наказом австрійського ерцгерцога Фердинанда Максиміліана з роду Габсбургів. Зараз Замок Мірамаре відмінний приклад розкішної аристократичної резиденції, яка зберегла свою первісну обстановку.

На сьогоднішній день замок відреставрований і доступний для туристів. Відвідування замку платне, а ось в парку можна гуляти безкоштовно. У приміщеннях замку знаходиться меблі і картини 19-го століття. Відвідувачі замку можуть побачити кімнати Максиміліана і його дружини Шарлотти, гостьові кімнати, інформаційний зал, де можна дізнатися історію створення замку і навколишнього парку. Примітна кімната, в якій Шарлотта грала на фортепіано.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #мис_Гріньяно #Замок_Мірамаре #Castello_di_Miramare #Трієст #замок #italy #trieste #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісце #rozavitriv