Зачаровуючі кола міста Брондбю!

Брондбю

Зачаровуючі кола міста Брондбю! Це місто-сад Хавебі або Brondby Haveby, що потопає в зелені. Воно з'явилося в передмісті Копенгагена в Данії в 1964 році за проектом ландшафтного дизайнера Еріка Мігінда. Вид на місто захоплює дух, особливо якщо дивитися на розташування споруд і вулиць з висоти пташиного польоту.

«Місто-сад», як унікальний населений пункт, складається з безлічі невеликих садових товариств, які незмінно розташовуються по колу. Щоб не обмежуватися стандартним розташуванням вулиць, архітектор, який проектував садове товариство, вирішив зробити квартали в зовсім незвичній для міської архітектури формі - у вигляді величезних кіл.

Brondby Garden City поділене на кілька великих кіл, усередині яких знаходиться 16 будинків з ділянками-секторами, схожими на шматочок торта, а в центрі кожного кола організована внутрішня парковка. Будинки мають великі ділянки, які просто ідеально забезпечують повне усамітнення і від галасливої столиці, і від сусідів. Завдяки присадибним ділянкам можна створити прекрасну зону відпочинку, а також організувати сад і город.

Насолоджуємося світом онлайн!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#подорожіонлайн #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv