Знаменитий фестиваль піци в Неаполі!

Піццафест

А ви чекаєте свято піци? З 13 по 22 вересня в Неаполі пройде знаменитий фестиваль піци, на якому буде приготовлено понад сто тисяч смачних піц! На тиждень набережна Лунгомаре Караччоло в Неаполі перетвориться в найбільшу в світі піцерію.

Неаполітанське ласощі так і закликає до дегустації, не пробуйте встояти, піца все одно переможе. В рамках фестивалю проводиться конкурс «Вота-ла-піца», в якому учасники голосують за вподобану їм піцерію.

Вперше фестиваль «Піццафест» був створений в 1984 році асоціацією Справжньою неаполітанської піци і пройшов в самому центрі Неаполя, замку Кастель-дель-Ово. А з 1997 року свято стало щорічним. З 2004 року італійський свято продовжує своє святкування в Брюсселі, Мадриді, Гамбурзі, Монреалі, Кавасакі (Японія) і Монтерреї (Мексика). А в 2018 році відбувся перший фестиваль піци відбувся в Нью-Йорку.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #Неаполь #фестивальпіцци #Піццафест #Караччоло #відпочиноквІталіі #туривНеаполь #подорожі #подорожіпосвіту #подрожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv