Бодрум - дивовижний курорт Туреччини на Егейському узбережжі!

Бодрум

Бодрум - дивовижний курорт Туреччини на Егейському узбережжі! Бодрум - це одне з найкрасивіших місць в Туреччині. Його оточують кристально чисте Егейське море, мальовничі гори, густа зелень оливкових і лимонних дерев, хвойний аромат кипарисових і соснових лісів, розкішні готелі і дизайнерські вілли.

Тут східний колорит живе пліч-о-пліч із середньовічними будівлями і античними статуями. Граціозна архітектура, вузенькі вулички, невисокі будиночки, що потопають у зелені, квітах, аромати троянд, апельсинові і мандаринові сади, набережні ... Чарівний півострів буквально потопає в яскравих кольорах бугенвілії, свого роду символом міста. Найбільш вражаюче його яскраві пелюстки виглядають на білому тлі, адже саме такого кольору майже всі місцеві будиночки.

У Бодрумі вологість повітря помірна, акліматизація навіть найменших мандрівників проходить легко і швидко завдяки сухому повітрю з Егейського узбережжя. З другої половини червня на курорті вже зовсім тепло. Температура води в морі найприємніша стає до кінця червня, в липні-серпні - вже + 23-25 ° C. Температура повітря піднімається до 28 ° C, в липні-серпні - 30-32 ° C. Це місце створене для ідеального пляжного відпочинку.

Практично всі пляжі Бодрума відзначені «блакитним прапором», що говорить про високий рівень відпочинку в самому курортному регіоні. Пляжі Бодрума переважно галькові, однак і тим, хто вважає за краще пісок, тут буде, де позасмагати. Також Бодрум вважається одним з головних місць для дайвінгу в Туреччині, де неймовірно багатий і красивий підводний світ.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Туреччина #Бодрум #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv