Бока-Которська бухта в Чорногорії!

Бока-Которська бухта

Бока-Которська бухта в Чорногорії! Бока-Которська бухта входить в число 25-ти найкрасивіших заток світу. Це одних з найзнаменитіших чорногорських природних скарбів. Зачаровуючий красою ландшафтний шедевр Адріатики являє собою порізані береги, блакитну морську гладь і гірські гряди. Прибережні лінії біля підніжжя високих гір забудовані старовинними містами, атмосферні вулички яких потопають в заростях середземноморської флори.

Територія дивовижної бухти Середземномор'я славиться своєю культурною спадщиною. Місцевість являє собою унікальний природний ансамбль і зовні нагадує своїм виглядом норвезькі фіорди. В результаті тектонічних і карстових процесів, що відбулися багато мільйонів років тому, русло річки розчинилося в обіймах морських вод. Смарагдові морські затоки омивають вигнуті під різними кутами скелясті береги. Над синьою водною гладдю велично підносяться вгору гірські масиви, місцями покриті темно-зеленими пишними заростями рослин.

Грандіозного розміру гавань захищена від вітрів і сильних течій, що робить її ідеальною для судноплавства великих круїзних лайнерів. На березі затоки, немов перлини, один за іншим тягнуться давні невеликі чорногорські міста і селища. Користуються популярністю такі місця, як Герцег-Нові, Тіват, Котор, Пераст і Рисан.

Бока-Которська бухта і прибережні міста відкривають захоплюючі дух панорами!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Чорногорія #БокаКоторськазатока #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv