Боніфачо - старовинний затишний місто Корсики!

Боніфачо

На південно-західному березі Корсики, на вузькому і довгому мисі, лежить старовинне затишне місто Боніфачо. Це саме колоритне, саме неймовірне, саме міфічне і фотогенічне місто острова. Скелясте місто Корсики має вузькі вулички, втоплені в скелях будинки, гроти і підземелля, дивовижну гавань між довгою косою і островом і запаморочливі балкончики, що нависають над морем.

Мініатюрне містечко Боніфачо гордо стоїть над морем на білих скелях висотою в 70-100 метрів і має населення всього близько 2700 осіб. Bonifacio займає чудове відокремлене місце на самій південній частині Корсики на вузькому півострові зі сліпучого білого вапняку. З набережної міста і вершини фортеці видно італійську Сардинію.

У цьому корсиканському місті-фортеці кожна будівля, вікові церкви і пам'ятники пронизані духом історії. Його пейзаж настільки красивий, що ці масивні скелі, морські печери і острови Лавецці помічені ЮНЕСКО і знаходяться під її егідою. Близько каплиці Сен-Рош починається гірська стежка, яка веде до маяка Пертузато. Дорога проходить по горах на висоті близько 65 метрів, звідки відкривається прекрасний вид на міжнародний природний морський парк протоки Боніфачо. Тут розташований оглядовий майданчик з чудовим видом на місто і на протоку між Боніфачо і Сардинією.

Насолоджуємося світом онлайн!

Будьте здорові, мийте руки і залишайтесь вдома!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#подорожіонлайн #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv