Будинок Між Скелями в регіоні Бретань у Франції!

Будинок Між Скелями

А ви знали, що в регіоні Бретань північній частині Франції знаходиться дивовижний Будинок між скель? Це Замок Мьор (Castel Meur), найбільше знаменитий як Будинок Між Скелями, розташований в невеликому селі Плугрескан в 120 метрах від кам'янистого узбережжя протоки Ла-Манш.

Замком, побудований він у 1861 році, являє собою невеликий будиночок, затиснутий двома великими осколками скель на кам'янистому узбережжі Франції. Будинок повернуть задньою стороною до моря, а з боків знаходяться два величезних гранітних валуна. За рахунок такого незвичайного рішення власник хотів захистити будинок від сильних бур і вітрів.

Раніше будь-який гість місцевості міг спокійно підійти до будинку і зробити фото на пам'ять, так як був головною визначною пам'яткою села Плугрескан. Але через часті відвідувань і недбалого ставлення до будови, пошкодивши дах, господарі побудували паркан навколо своєї ділянки. Тепер доступ до будівлі сильно обмежений.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Бретань #БудинокміжСкель #ЗамокМьор #CastelMeur #туридоФранції #відпочинокуФранції #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv