Єгипетські розваги в Шарм-ель-Шейху!

Шарм-ель-Шейх

Єгипетські розваги в Шарм-ель-Шейху! У Шарм-ель-Шейху відкриваються дивовижні панорами -з одного боку блакитна водна смуга і острів Тиран, а з іншого - сліпучі піски і невисокі гори.

У водах Червоного моря мешкають великі, маленькі, яскраві і майже безбарвні риби, і можна дивитися на них через маску годинами, лежачи на сорокаметровій товщі води. На курорті дуже популярний дайвінг, тому що саме в цій частині Червоного моря - велике різноманіття кольорових рибок і коралів - від маленьких і сірих, до величезних і кольорових.

Свої розваги пропонує і пустеля. Щільно замотавши на обличчі арафатку і надівши сонячні окуляри можна сміливо осідлати квадроцикл і відправитися підкорювати безкрайню пустелю. Після сорока хвилин їзди по пустелі, групі туристів-квадроціклістов пропонують чай в бедуїнському наметі.

Вечорами можна відправитися в місто і хоч трохи зануритися в чарівну єгипетську атмосферу зі східним шиком. Майже дзеркальна тротуарна плитка, блискучі кафе, акуратно висаджені пальми, вулиці, одурманені запахом кальяну і парфумерії ...

У торгово-розважальних районах Шарм-Ель-Шейха (в Наама-Бей або в Старому місті) можна навчитися мистецтву торгуватися. В Єгипті, взагалі, краще спілкуватися і при покупках не прийнято забігати, купувати і вибігати. Треба не поспішаючи поспілкуватися, попити чаю або води і ввічливо, з гумором, без криків, але непохитність диктувати свою адекватну ціну, поки продавець не поступиться.

Відчуйте всю красу відпочинку в Шарм-ель-Шейху!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #ШармельШейх #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv