Фантастичний Віадук Мійо у Франції!

Віадук Мійо

А ви знали, що у Франції є приголомшливе інженерне диво? Це знаменитий віадук Мійо (Viaduc de Millau) - найвищий автомобільний міст як мінімум в Європі, а як максимум в світі. Міст побудований за вантової системи, фактично висить в повітрі, і підтримується особливою конструкцією з жорстких опор і гнучких сталевих тросів.

Фантастичний Віадук Мійо розташований в 4 кілометрах на північний захід від міста Мійо на півдні Франції на території регіону Окситанія. Міст над долиною річки Тарн з'єднує Париж з містом Безьє на березі Середземного моря. Виглядає дуже легким, повітряним і вражає своїми розмірами. Цілих 343 метра у висоту, що на 19 метрів вище знаменитої Ейфелевої вежі. Його протяжність 2 460 метрів.

Віадук зведений за вантової технології і тримається на 7 опорах висотою від 77 до 245 метрів. Кожна з опор встановлена ​​в 4 колодязя 15-тиметрової глибини і діаметром 5 метрів. Міст не призначений для пішоходів, але по ньому все ж проходять забіги.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Париж #ВіадукМійо #містВіадукМійо #туридоФранції #відпочиноквПарижі #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv