Four Seasons Cyprus на Кіпрі відмовиться від паперу!

Four Seasons Cyprus

Four Seasons Cyprus на Кіпрі відмовиться від паперу! Готельний комплекс планує повністю відмовитися від використання паперових носіїв. Готель вже протягом декількох років послідовно впроваджує концепцію розвитку, по якій передбачено комплекс робіт по скороченню впливу на навколишнє середовище. Вона включає переробку сміття, енергозберігаючі технології та створення безпаперової робочого середовища.

Готель досяг серйозного прогресу на цьому шляху, зокрема, в даний час Four Seasons Cyprus переробляє практично всі вироблені відходи: скло, пластик, папір, метал, відпрацьоване рослинне масло, органічні харчові відходи, і навіть відпрацьоване тепло від системи охолодження рециркулируют через теплообмінник для подачі гарячої води.

Найзначніші успіхи досягнуті в сфері скорочення використання паперу, і в перспективі керівництво Four Seasons Cyprus прагне досягти 100% безпаперової робочого середовища. Поєднання вже вжитих заходів призвело до скорочення паперового обороту, еквівалентному приблизно двом мільйонам аркушів формату А4 на рік.

Щодня понад 150 завдань, пов'язаних з функціонуванням готелю, виконуються без використання паперу. За останній час кількість принтерів в готелі було скорочено з 85 до 7, що вже призвело до економії 85% паперу.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#FourSeasonsCyprus #Кіпр #безпаперу #туринаКіпр #відпочинокнаКіпрі #Cyprus #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv