Фуджейра - східний емірат ОАЕ на узбережжі Оманської затоки

Фуджейра

Фуджейра славиться своїми пляжами і гірським масивом Хаджар, що займає більшу частину регіону. Це єдиний в країні емірат, який не має виходу до берегів Перської затоки. Він простягнувся на 90 кілометрів уздовж узбережжя Індійського океану (Оманської затоки) і відрізняється від інших гористою місцевістю, більша площа вкрита зеленню і деревами, а також більш м'яким і не таким посушливим кліматом.
Столиця емірату - звичайне провінційне місто. Одне з найцікавіших місць міста - набережна. Відправтесь в старий форт, розташований в етнічному селі, місцевий музей і парк Мадхаб, біля підніжжя гори Хаджар. Води гарячих сірчаних джерел цього оазису наповнюють басейни, в яких можна і поплавати і здоров'я зміцнити. Можна здійснити подорож на човні на один з багатьох островів, які лежать в затоці Омана.
У місті побудовані сучасні торгові центри і знаменитий на всю країну П'ятничний ринок, що радує великою кількістю товарів, низькими цінами і неповторним східним колоритом.
На узбережжі Індійського океану пісок різнокольоровий і добре облаштовані міські пляжі. На півночі емірату в містечку Дібба розташовані чудові пляжі і є можливість зайнятися підводним плаванням з маскою або аквалангом.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https:www.rozavitriv.com

АВІАКВИТКИ: https:www.travelolife.com

#ОАЕ #Фуджейра #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv