Гірськолижний Ла-Плань у Французьких Альпах!

Ла-Плань

Гірськолижний Ла-Плань у Французьких Альпах!

Ла-Плань - популярний гірськолижний курорт з зоною катання понад 100 кв.км і красивий регіон Савойї. Курорт, що займає велику територію в Тарантезскій долині, пропонує чудовий відпочинок круглий рік.

Ла-Плань поєднує чарівність савойських сіл і сучасний сервіс. Має прекрасний панорамний вид на Монблан і Бофорта, зручне транспортне сполучення і різноманітність можливостей для активного та сімейного відпочинку привертають на курорти Ла-Плань туристів з усього світу.

У регіоні 225 км трас різної складності, більшість з яких «сині» (65%) і «червоні» (34%) траси. Також є легкі «зелені» траси - 10%, і «чорні» траси для професіоналів - 17%. Об'їхати селища можна не знімаючи лиж, так як всі вони пов'язані трасами і безкоштовними автобусами. Курорт обслуговує 110 підйомників. Крім того, є 90 км трас для рівнинних лиж.

Ла-Плань у Франції задовольнить смаки самих різних гостей. Курорт пропонує близько 95 ресторанів, різні категорії готелів, катання на собачих упряжках, санях та снігоходах, параглайдинг і прогулянки на вертольоті, льодолазіння і скелелазіння, гірський велосипед і піші маршрути. Ідеально підходить для відпочинку з дітьми, завдяки спеціальним трасам і підйомників для дітей, є дитячі сади і лижні школи, зимові та розважальні дитячі парки.

Гордість Ла-Плань - відкрита для туристів 1,5 кілометрова олімпійська бобслейська траса з 19 поворотами. На величезній території курорту розташовано 3 сноу-парки, 3 ковзанки, кілька фітнес-центрів, SPA-центри та аквацентр «Espace Paradisio», 5 кінотеатрів, боулінг, корти для сквошу і нова програма «Сублі'Сім - 6 вершин, 6 вражень» .

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #ЛаПлань #лижі #гірськолижнийвідпочинок #гірськітраси #Монблан #Бофорта #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвиідно #rozavitriv