Хофбург - знаменитий Імператорський палац у Відні!

Хофбург

А ви знали, що Хофбург у Відні - не звичайний палац, це цілий Палацовий архітектурний комплекс і один з найбільших в світі? Унікальність австрійської пам'ятки криється в змішуванні архітектурних стилів, де ви побачите більше 700 років історії архітектури. Весь Хофбург з площами і садами займає чималу площу, близько 240 000 м2.

Хофбург - знаменитий Імператорський палац у Відні, який майже 600 років був резиденцією династії Габсбургів. Кожен правитель Австрії намагався добудувати до палацу нові приміщення або внести цікаві доповнення. В результаті цей величний палацовий комплекс демонструє нам неймовірні розміри і різноманітність архітектурних стилів. Палац відображає стиль готики і ренесансу, бароко і рококо, і навіть присутні елементи класицизму.

Відвідувачам доступні для відвідування: Імператорські апартаменти, музей Сісі і Срібна колекція. Імператорський палац має 18 флігелів, 19 дворів і цілих 2600 кімнат. Тут до сих пір живуть і працюють близько 5000 осіб.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Австрія #Відень #Хофбург #туривАвстрію #відпочинокуВідні #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv