Кьонігсзеє - найчистіше озеро Німеччини!

Кьонігсзеє

Кьонігсзеє - найчистіше озеро Німеччини!

Озеро Кьонігсзеє знаходиться на південному сході Баварії і відноситься до національного парку Берхтесгаден, розташованому на території однойменного району, оточеного величними гірськими вершинами. «Королівське озеро» має витягнуту форму і займає площу в п'ять квадратних кілометрів.

Озеро має смарагдово-зелені і прозорі води, що відрізняються підвищеною чистотою. Саме тому починаючи з 1909 року плавати по ньому дозволяється виключно на веслових, поділених або судах з електромотором. Найчистіша природна водойма Німеччини є ще й однією з глибоких, що досягають найбільшої глибини в точці 190 метрів, при середній глибині в 98. Довжина берегової лінії Кьонігсзеє становить двадцять кілометрів.

Королівське озеро лежить в безпосередній близькості від кордону Австрії, в 20 кілометрах від міста Зальцбург і в 180 км від міжнародного аеропорту Мюнхена. На західному березі озера розташована католицька церква Святого Варфоломія. У північній частині Королівського озера знаходиться острів з симпатичним гротом і який був зведений на початку XVIII століття статуєю Яна Непомуцького. Там же, на півночі, розташовується однойменна (Кьонігсзеє) санно-бобслейна траса. Головною озерною розвагою є демонстрація туристам гірської луни.

Озеро Кьонігсзеє з'явилося при таненні льодовиків, що покривали нашу планету в самий останній льодовиковий період. Сьогодні воно харчується водами сусіднього, розташованого на південному сході від від нього, озера Оберзее.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Німеччина #ОзероКенігсзе #Кьонігсзеє #Королівськеозеро #Баварія #паркБерхтесгаден #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv