Lefay Resort & SPA Dolomiti в Доломітових Альпах!

Lefay Resort Dolomiti

Lefay Resort & SPA Dolomiti в Доломітових Альпах!

У Доломітових Альпах в серпні 2019 року відкриється новий курорт Lefay Resort & SPA Dolomiti. Оздоровчий комплекс буде побудований на курорті Пінцоло, в зоні катання Мадонна-ді-Кампільо.

Готель Lefay Resort & SPA Dolomiti, розташований в Доломітових Альпах Італії, відкриє нові можливості для приємного відпочинку в оточенні пагорбів і лісів. Курортний готель Lefay відкриє панорамні види і великий обсяг послуг оздоровчого відпочинку і релаксу.

На новому курорті Lefay Resort & SPA Dolomiti представлять 84 сьюта площею від 57 кв.м., 2 ресторани, бари, кімнати для зберігання лиж і велосипедів, а також лаунж-зону. Спа-центр Lefay SPA обіцяє стати одним з найбільших в альпійському регіоні: понад 5000 кв.м. з басейнами, зонами відпочинку, саунами, фітнес-залом і процедурними кабінетами.

Lefay в Доломітах стане другим оздоровчим курортом в портфоліо компанії. Перший, Lefay Resort & Spa, розташувався в Лимонній Рів'єрі озера Гарда прямо над прибережною селища Гарньяно в національному парку Альто Гарда.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Італія #ДоломітовіАльпи #Пінцоло #оздоровчийвідпочинок #новийготель #LefayResortSPADolomiti #Lefay #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv