Оазис гармонії і спокою. ТОП-7 готелів Середземномор'я!

Середземномор'є!

Оазис гармонії і спокою. ТОП-7 готелів Середземномор'я! Cолнце, теплий пісок, шелест хвиль і спокуслива енергетика моря ... Об'єднайте насолоду пейзажами з відпочинком в кращих готелях Середземномор'я.

  • Aman Sveti Stefan (Чорногорія) - ексклюзивний адріатичний готель, розташований на південь від Будви, оточений 32 гектарами розкішної зеленої території. Комплекс між курортним островом Светі-Стефан і узбережжям оточений віковими кедрами, оливами та соснами. Тут вас чекає двокілометровий пляж з рожевим піском, який називають «Пляжем королеви».
  • One & Only Portonovi (Чорногорія) - розташований в мальовничій Которской бухті. Архітектура One & Only натхненна старовинними венеціанськими палаццо з колонами і черепичними дахами.
  • Lujo Bodrum (Туреччина) - відокремлений готель в затоці Гюверджінлік. Тут пропонують все, від пляжних вечірок до релаксу в Sensum SPA. Особлива концепція VIP-обслуговування Lujo Edition включає приватний пляж, «секретні» зони і ексклюзивні послуги.
  • Maxx Royal Belek Golf Resort (Туреччина) - сучасний курортний готель, в якому є цілих 7 пляжів, 5 ресторанів, 13 барів і 7 басейнів. Для дітей передбачено безліч опцій, включаючи великий дитячий клуб і спеціальну пляжну зону.
  • Mandarin Oriental, Bodrum (Туреччина) - вишуканий курорт з великим приватним пляжем. Це ідеальне місце для неспішної насолоди кожною миттю, розташувавшись на дерев'яних терасах біля басейнів з видом на море, в підвісних кріслах посеред пишного саду або на спеціальному майданчику для спостереження за заходом сонця.
  • Boutique Hotel Alhambra & Villa Augusta (Хорватія) - фешенебельний бутик-готель, розташований посеред парку в бухті Чикан на острові Лошинь.
  • Sani Asterias (Греція) - затишний бутик-готель на березі Егейського моря.

Влаштуйте собі незабутній відпочинок по-середземноморськи!

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Греція #Туреччина #Чорногорія #Хорватія #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv