Острів Панарея - один з «секретних» італійських островів

Острів Панарея

Острів Панарея - один з «секретних» італійських островів!

Біля західного узбережжя Італії на північ від Сицилії, розташувався невеликий архіпелаг еоловий (Липарских) островів, до складу яких входить крихітний острівець Панарея. Займаючи площу близько 3,4 квадратних кілометрів, цей острів є місцем для любителів самоти вдалині від туристичних місць.

Панарея - другий за величиною з Еолійських островів - більше нагадує щось грецьке, ніж італійське. У Панаро серед чистих, синіх вод з десятком острівців, які чекають своїх першовідкривачів. На скелях живописно борються за місце під сонцем мирт, тамариск і інша вічнозелена рослинність. До порту, побудованому ще в доісторичні часи, примикає крихітний селище з будинками увитими бугенвіллій.

У 2014 році саме тут народився лімітований аромат Escape to Panarea, що відображає атмосферу самого острова, розкриваючись справжнім вибухом бергамота і соковитою груші в поєднанні з нічним жасмином і флердоранжем.
Обов'язково на острові Панарея варто побачити і зробити:

Відвідати самі атмосферні препаті - на терасі бару Bridge з видом на порт.

Побачити найкрасивіший захід на даху Raja hotel.

Насолодитися місцевими стравами, одне з кращих місць для цього - ресторан Da Pina.

Викупатися на пляжі Cala Junco - це бухта з кристально чистою і при цьому теплою водою. Найзручніше сюди добиратися на яхті і пірнати прямо з неї.

Відвідати маленькі «острова-супутники» базальтового походження, розташовані навколо Панаро. Один з них - Лиска Бьянка - любов всіх романтиків. Якщо хочете зробити пропозицію або влаштувати вечірку на яхті, вам сюди.

Гуляти по острову пішки або кататися на гольфкар.
Завдяки своєму унікальному походженням і недоторканою природою Липарские острова занесені до списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Сюди щодня причалюють пороми, катери, яхти і човники з усієї Італії.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

# Італія # Ліпарскіеострова # Панарея # островПанарея # Калабрія # П'ємонт # Ламбарді # Тоскана # подорожі # путешествіяпоміру # путешествуйвигодно #rozavitriv