Перший готель Hyatt в Ірландії!

Hyatt Centric The Liberties Dublin

Hyatt Centric The Liberties Dublin - перший готель Hyatt в Ірландії. Готель може похвалитися неперевершеним розташуванням для ідеального знайомства з Дубліном. Все, що вам потрібно для чудового відпочинку, знаходиться тут, в одному з найстаріших районів Дубліна, The Liberties.

Жвавий район Те-Лібертіс розпорядженні історичні будівлями 10 століття. За 10 хвилин від готелю можна дійти до головних визначних пам'яток Дубліна: Ірландського музею сучасного мистецтва IMMA, Собору Святого Патрика, заводу віскі The Dublin Liberties і самого популярного місця в Ірландії - музею пива Гіннес.

Великі вікна, що відкривають вид на жвавий місто, просторі вітальні - все в Hyatt Centric The Liberties Dublin направлено на те, щоб гості могли комфортно спілкуватися і зміцнювати зв'язки в сучасній обстановці. У готелі багато затишних громадських зон, де гості зможуть відпочити від суєти: приватний сад Poddle Garden, а також The Corner - затишна лаундж-зона для читання. Ділові мандрівники оцінять наявність в готелі мультифункціонального конференц-простору.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Ірландія #Дублін #новийготельHyatt #готель2019 #туривДублін #відпочиноквІрландії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv