Пляж Попкорн на острові Фуертевентура Канарського архіпелагу!

Пляж Попкорн

Пляж Попкорн на острові Фуертевентура Канарського архіпелагу! Popcorn Beach - це унікальний пляж, де замість піску щедро розсипаний білий "попкорн". Цілих 300 метрів узбережжя всипане абсолютно дивовижним покриттям, природно, це не попкорн, а всього лише черговий фокус нашої Планети.

Насправді це шматочки білих коралів, які вимило на берег в цьому місці. Вони покривають пляж Попкорн Бей упереміш з чорними вулканічними породами і звичайним піском. Таке поєднання створює дивовижні пейзажі.

Попкорн Біч ви знайдете в північній частині другого за величиною канарського острова Фуертевентура в 5 кілометрах на північний захід від містечка Корралехо. Сам острів лежить всього в 100 км на захід від узбережжя Африки. Попкорн Біч не такий популярний для пляжного відпочинку, ходити по ньому босоніж не дуже приємно і краще подбати про підходящої взуття.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/

АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Іспанія #Канарськіострови #Фуертевентура #пляжПопкорн #PopcornBeach #відпочиноквІспаніі #туринаКанари #пляжнийвідпочинок #пляжіІбіци #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv