Radisson Blu Hotel, Vadistanbul 5 * - новий турецький готель в Стамбулі!

Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel, Vadistanbul 5 * - новий турецький готель в Стамбулі!

Розкішний готель мережі Radisson Blu розташований в стамбульському районі Вадістанбул, недалеко від ділового району Маслак, навпроти одного з головних спортивних стадіонів Стамбула Turk Telecom Arena.

До послуг гостей фітнес-центр і спа-центр, цілодобова стійка реєстрації та сонячна тераса, безкоштовний Wi-Fi, сім конференц-залів, приміщення для переговорів. Спа включає басейн з підігрівом, хаммам, турецьку лазню і сауну. Щодня сервірується сніданок «шведський стіл» зі стравами американської кухні, а в ресторані готелю подають різноманітні страви турецької кухні, а також молочні продукти і халяльні страви.

У готелю відмінна транспортна доступність завдяки близькості до Транс'європейської автомагістралі, яка з'єднує Європу з Азією, а також монорельсовій дорозі до станції метро Seyrantepe. Відстань до аеропорту Стамбула імені Ататюрка становить 20 км і 30 км до нового аеропорту Стамбула.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Туреччина #Стамбул #Вадістанбул #Маслак #TurkTelecomArena #RadissonBluHotelVadistanbul #RadissonBlu #Vadistanbul #Istanbul #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv