Розкішні Thalassa Villas готелю St. Nicolas Bay на Криті!

Thalassa Villas

Як вам перезавантаження з видом на затоку Мірабелло? Оновитися можна в розкішних Thalassa Villas готелю St. Nicolas Bay на Криті. Оздоровчі вілли розташувалися вдалині від холоду серед оливкових і лимонних дерев, садів з бугенвіллій і трояндами, між кришталево чистими водами Егейського моря і скелями.

Це добре збережене від сторонніх очей місце знаходиться в 1,5 км від модного критського містечка Агіос Ніколаос. З кожної вілли веде зелена стежина до моря і пляжу, і відкривається вид на затоку Мірабелло. Thalassa Villas має терасу, басейн, повністю обладнану кухню і можливість розміщення до 5-7 чоловік в декількох просторих спальнях.

Розкішний 5-зірковий курорт St. Nicolas Bay Resort Hotel & Villas має власний пляж, водні види спорту, школу підводного плавання, басейни, спа-центр з процедурами на косметиці Elemis і Cinq Mondes, кілька ресторанів і барів, і безліч розваг для дітей.

Отримайте повне задоволення від чарівного відпочинку на Криті!

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Крит #Мірабелло #StNicolasBay #ThalassaVillas #АгіосНіколаос #туринаКріт #відпочинокнаКриті #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv