Різдвяний період - найромантичніший час і для всіх австрійців!

різдвяні базари

Різдвяний період - найромантичніший час і для всіх австрійців. Відень перетворюється в очікуванні Різдва: розквітає вогнями ілюмінації, наповнюється звуками урочистих гімнів і вальсів, запахами глінтвейну, пуншу і брецелів. І весь передріздвяний період працюють різдвяні базари, більшість з яких закривається 26 грудня. Але є парочка віденських передноворічних ярмарків, відкритих до 6 січня.

Новорічний ярмарок Шенбрунн, відкривається перед знаменитим палацом-резиденцією з 23 грудня по 5 січня. Тут ви знайдете 80 ошатних і освітлених дерев'яних шале, де продаються вироби народних промислів: різьблення по дереву, вантажні ялинкові іграшки зі скла, олова, паперу, порцеляни, привезені майстрами з Австрії і сусідніх європейських країн. Під величезною ялиною встановлюють розкішний вертеп ручної роботи - творіння тірольського майстра Франца Обершнайдера, що складається з 250 різних фігурок. А на площі виступають хори та ансамблі a capella, духові оркестри, диксиленди і інші музичні групи.

До 31.12 вражає романтичною атмосферою бароко різдвяна село в парку біля Бельведера. Тут прикрашають одразу кілька ялинок, по обидва боки каналу встановлюють 40 дерев'яних кіосків. У них продають оригінальні ялинкові іграшки, ремісничі вироби з кераміки, шкіри та шерсті. У продуктових наметах можна купити альпійські фермерські сири і шинку, сосиски, випічку, млинчики, незмінні пунш і глінтвейн, яблучний штрудель і інші традиційні солодощі. У парку співають євангельські хори, грають духові оркестри і справжні баштові сурмачі. А для дітей працює старовинна карусель, і оленяча упряжка.

Найцікавіші розваги до 6 січня знайдуться на зимовому базарі Різенрадплац. Атракціони і шоу-програми, Віденське колесо огляду, ланцюгові каруселі і автодром, «казковий ліс» на центральній площі. У зимовому селі працюють численні кафе, проводиться реміснича виставка, відкривається дитячий кондитерський салон, а з четверга по неділю проходять живі концерти різноманітної музики - від євангельських хорів до джазу, року і соулу. У Новий рік на всіх чекає грандіозний яскравий феєрверк.

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Австрія #Відень #різдвяніярмарки #туривВідень #РіздвовАвстрії #туривАвстрію #відпочиноквАвстрії #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv