Казкова бухта Cathedral Cove півострова Коромандел!

Cathedral Cove

Казкова бухта Cathedral Cove півострова Коромандел! Кафедральна бухта на Північному острові Нової Зеландії є частиною морського заповідника «Ті Фангануй-А-Хей Марін Резев» і займає територію в 840 гектарів. Головними архітекторами бухти стали - могутній океан і вітер.

Cathedral Cove - це скеля у вигляді арки, що нагадує казковий портал в який-небудь фантастичний світ, який варто побачити. Собороподібна арка додає всій площі відчуття величі. Місцевий пейзаж набуває особливої чарівності на світанку і в променях пурпурового заходу сонця.

Печера знаходиться неподалік від курортного містечка Hahei. Тому один з найкрасивіших пляжів біля печери так і називається - Хахей, розташований буквально в декількох кроках від печери. Пляж відомий своїми бірюзовими хвилями, медово-білим піском і розкішними похатукавамі.

Довжина печери становить 120 метрів, висота - понад 20 метрів. А акустика Кафедральній печери настільки вдала, що її навіть використовували в якості оперного залу для концерту співачки Кірі Те Канава.

Насолоджуємося світом онлайн!

Будьте здорові, мийте руки і залишайтесь вдома!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#подорожіонлайн #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv