The St. Regis Cairo 5* на березі Нілу

The St. Regis Cairo

П'ятизірковий готель The St. Regis Cairo - неперевершена новинка Каїру, розташована на березі ручки Ніл. Готель являє собою видатний зразок розкоші, яка пронизує все навколо. Розташований на північ від вулиці Корніш, в самому центрі жвавої столиці Єгипту, 39-поверховий готель стане ідеальною відправною точкою для вивчення зачаровують пам'яток міста, пронизаного історією.

Завдяки своїй вражаючій архітектурі, створеній знаменитим архітектором Майклом Грейвсом, St. Regis Cairo в серці позачасового мегаполісу Єгипту закріпив статус значущої пам'ятки як Каїра, так і за його межами, гармонійно поєднуючи пишність з витонченістю та елегантністю і створюючи відчуття абсолютного пишноти.

  • Бездоганний у своїй елегантності, готель являє собою вишукане втілення концепції, що черпає натхнення у впливовій і насиченій історію міста, ведучи його при цьому в яскраве майбутнє.
  • St. Regis Cairo налічує 286 розкішно обставлених номерів і люксів, а також 80 фешенебельних апартаментів. Три просторих королівських люкса з чудовими інтер'єрами, власним фітнес-залом, сауною і вікнами в підлогу з панорамним видом на Ніл є еталонне втілення розкоші.
  • Відкрийте для себе інтригуючий кулінарний напрям з витонченою кухнею, представленої в численних ресторанах, барах і лаунж-зонах готелю.
  • Фірмовий спа-комплекс бренду Iridium Spa, що займає більше 1000 м2, дозволить гостям насолодитися численними ндивідуально підібраними фірмовими спа-процедурами в заспокійливій і привабливій обстановці.

 

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!
ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Єгипет #Каїр #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv