The Standard, Huruvalhi Maldives знову відкритий для відпочинку!

The Standard, Huruvalhi Maldives

The Standard, Huruvalhi Maldives знову відкритий для відпочинку! Перший райський острів Standard, який відкрив свої двері на початку грудня 2020 року, вітає гостей неперевершеною красою бірюзових вод Урувальі і пляжів з білим піском. The Standard, Huruvalhi Maldives подарує романтичний відпочинок, відпустку в компанії друзів або незабутня пригода з дайвінгом.

Мережа готелів The Standard відома у всьому світі своїми вишуканими готелями, новаторським дизайном і неослабною нестандартністю. The Standard на Мальдівах залучають гостей острівним усамітненням і пропонує відпочинок на своїх 115 надводних і пляжних віллах. Гостей чекають яскраві програми, такі як танці під найбільшою дискотечною кулею на Мальдівах в барі Beru, перегляд фільмів при місячному світлі з коктейлями на пляжі, знаменитий басейн в стандартному голлівудському стилі і пляжні вечірки, а також серія святкових різдвяних і новорічних майстер-класів, широкий вибір страв автентичної мальдівської і інтернаціональної кухні з місцевих продуктів.

Готель знаходиться всього в 30 хвилинах їзди на гідролітаку від міжнародного аеропорту Велана. Курорт розташований між атолами Раа і Баа, на острові, що охороняється. Віддалене розташування і строгі правила охорони здоров'я, встановлені Міністерством охорони здоров'я Мальдів, зробили його одним з найбезпечніших віддалених районів світу. Мальдіви в даний час відкриті для відвідувачів з усіх країн, і мандрівники знайдуть свою подорож безпечною і комфортною.

The Standard, Huruvalhi Maldives призначений для бажаючих відновити сили і зарядитися енергією в раю.

Роза Вітрів – Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55

ВИБРАТИ ТУР: https:www.rozavitriv.com

АВІАКВИТКИ: https:www.travelolife.com

#Мальдіви #Huruvalhi #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv