Дивовижне сяйво вогнів і ілюмінацій в Ліоні!

сяйво вогнів

Дивовижне сяйво вогнів і ілюмінацій на фестивалі в Ліоні!

З 5 по 8 грудня 2019 року у французькому місті пройде щорічне свято світла. З кожним роком технологічно удосконалюються джерела світла, але головний атрибут залишається незмінним - вогонь.

Щорічно на початку грудня, протягом чотирьох незабутніх ночей, Ліон вбирається фантастичним різноколірним освітленням. Провідні виробники освітлювального обладнання та художники, які творять в жанрі сучасного мистецтва із застосуванням нових технологій, вважають за честь представити свої новинки на фестиваль вогнів. Освітлення з налаштованим напрямком вигідно підкреслюють красу будівель старовинного міста, на вулицях влаштовуються лазерні шоу, а небо розцвічується пишними феєрверками.

Яскравий фестиваль вогнів Fete des Lumieres - це зачаровує світлове уявлення, яке приїжджають побачити сотні тисяч людей з різних куточків світу. Більше 70 різних світлових шоу і інсталяцій, перформанси, музичні виступи, фаєр-шоу залучають в Ліон в грудні сотні тисяч туристів.
Дата проведення: 05.12.2019 - 08.12.2019

Роза Вітрів - Подорожуй вигідно!

ЗАБРОНЮВАТИ ТУР: (044) 495 00 55
ВИБРАТИ ТУР: https://www.rozavitriv.com/
АВІАКВИТКИ: https://www.travelolife.com/

#Франція #Ліон #святосвітла #фестивальвогнів #туридоФранції #відпочиноквЛіоні #подорожі #подорожіпосвіту #подорожуйвигідно #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv