В гостях у сонця. Susona Bodrum з видом на Егейське море!

Susona Bodrum

В гостях у сонця. Susona Bodrum з видом на Егейське море! Відправляйтеся на сонячний курорт в неймовірно стильний і атмосферний готель Susona Bodrum, розташований на березі Егейського моря в Бодрумі. Проведіть незабутній час з сім'єю або наодинці з коханою людиною. Готель затишний і комфортний, його номерний фонд складається всього з 76 кімнат, сьютів і вілл. Номери виконані в стилі мінімалізм з білосніжними меблями і панорамними вікнами від підлоги до стелі, з яких відкривається неймовірний вид на Егейське море.

На території готелю працюють п'ять ресторанів і барів. У кожному ресторані гостям запропонують сет з 4-5 позицій, щоб встигнути спробувати якомога більше авторських страв за весь час відпочинку. Відкрийте для себе новий вимір релаксації і відновлення сил в Бодрумі, центрі лікування з давніх часів. У спа-центрі світового класу є справжня турецька лазня і сауна.

Інші зручності включають цілодобовий фітнес-центр, блискучий пейзажний басейн і повністю обладнаний тенісний корт. А для дітей - дитячий літній клуб «Мрія», наповнений освітніми та розважальними заходами. У той час як ви користуєтеся всіма послугами Susona Bodrum, ваші діти можуть знайти нових друзів в Дитячому клубі, де правлять правила гігієни і безпеки.