Чудові Галапагоські острови!

Галапагоські острови

Чудові Галапагоські острови! Архіпелаг знаходиться в Тихому океані, і є провінцією держави Еквадор. Галапагоси складаються з 13 великих островів, 6 - маленьких і 107 скель і намивних територій, загальна площа яких становить 7,8 тис. км2.

Найбільші острови архіпелагу: Ісабела, Фернандіна, Сан-Сальвадор, Санта-Крус і Сан-Крістобаль. Вулкани на островах Ісабела і Фернандіньо є чинними досі, інші вулкани - в «сплячому режимі».

Клімат островів, що знаходяться практично на екваторі, радує своєю комфортною субекваторіальні. Середньомісячні температури становлять від 22 до 24°С, завдяки впливу холодного Перуанської течії.

На Галапагоських островах мешкає близько 60 видів птахів, а в океанічних глибинах живе не тільки величезна кількість найрізноманітніших видів риб, але і водиться чимало морських левів, котиків, вугрів, скатів, дельфінів, величезними зграями плавають акули-молоти.

Незважаючи на свою близькість до екватора, тут можна побачити представників не тільки тропічного, але і антарктичного світу живої природи. Окремо можна виділити гігантських черепах, ігуан, пінгвінів, фламінго, пеліканів, папуг. Папуги літають над головами галапагосских пінгвінів, а дельфіни плавають поруч з тюленями.

Насолоджуємося світом онлайн!

Будьте здорові, мийте руки і залишайтесь вдома!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#подорожіонлайн #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv