Мальовниче озеро Маджоре - одне з чотирьох великих італійських озер!

Маджоре

Мальовниче озеро Маджоре - одне з чотирьох великих італійських озер, дивовижне місце, де можна відкрити Італію з іншого боку. Маджоре дозволить відчути повне розслаблення і гармонію з навколишнім світом.

Озеро знаходиться на кордоні Італії та Швейцарії, завдяки чому відкриваються дивовижні панорами: велике озеро з чистою водою звивається серед високих гір, викликаючи спокій і умиротворення в душі. Укрите гірською грядою Альп від різкого впливу зовнішнього світу, Маджоре славиться відмінним м'яким кліматом, тут немає різких перепадів температури. Неймовірно теплий клімат, утримує температуру повітря в межах + 22 ... + 28 0С з травня по жовтень.

Озеро заповнило собою природний котлован, за формою дуже нагадує змія, який вигадливо звивається у воді. Параметри водойми дуже вражають: ширина озера - 10 км, довжина - 60 км, водна поверхня становить 212 км2, висота над рівнем моря - 193 м, глибина - близько 370 м.

У долині озера Маджоре розташоване невелике, але надзвичайно мальовниче містечко Стреза з численними віллами і палацами. Серед місцевих пам'яток в околицях озера, є чудове містечко Вербания, знамените своїм унікальним ботанічним садом з тисячами видів рослин і чудовим ландшафтним дизайном. Не менш прекрасний і монастир Санта-Катерина-дель-Сассо, побудований прямо в скелі, де протягом багатьох століть жили відлюдники, сьогодні ж монастир є музеєм.

Насолоджуємося світом!

З повагою та турботою,

компанія Роза Вітрів

#італія #маджоре #подорожісвітом #rozavitriv_цікавімісця #rozavitriv